END OF SEASON SALE 50%

Konfirmasjon

Nærmer den store dagen seg hvor du skal tre inn i de voksnes rekker? Det er en helt spesiell dag hvor klærne dine skal stå skarpt og vise at du er i ferd med å bli en voksen, ung mann. Hva skal du så egentlig ha på deg? Det er mange muligheter. Vi har samlet sammen litt inspirasjon til deg, slik at du kan få idéer til hva som er den beste løsningen for deg.

En tradisjonell og stilren dress

Liker du det tradisjonelle, er det helt normalt å gå med en klassisk dress. Det er spesielt de svarte dressene som står høyt i kurs når konfirmasjonsdagen står for døren. Du kan kombinere den svarte blazeren og de svarte buksene dine med en hvit skjorte for å sette prikken over i-en i et klassisk utseende.

Vil du gjerne være litt ekstra formell, kan du velge et slips eller en sløyfe til. Det er med på å gi deg en skarp stil hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Det blir aldri helt feil hvis du velger dette antrekket.

La en vest spille hovedrollen

Når du skal konfirmeres, så er det ikke alltid nødvendig med en blazer for å gjøre det litt ekstra formelt til den spesielle anledningen. En vest kan også være et virkelig godt valg.

Det er mange muligheter med vester. Skal det være veldig klassisk, kan du gå med vest og bukser i samme fargetone. Det kan både være den tradisjonelle svarte eller farger som mørkeblå eller grå, som gjør at du skiller deg litt mer ut.

Skal du ha en litt mer kontrastfylt stil, kan du gå med en vest som har et mønster eller en fremtredende farge. Kombinér det med et par bukser i en annen farge, men som stadig passer til vesten, og så får du en særpreget og annerledes stil hvor du skiller deg litt ut i mengden.

Kjør stilen din helt opp på fargepaletten

Hvis du er ute etter en stil som scorer høyt på oppmerksomhetsbarometeret, skal du bevege deg over i farger og mønstre. Her er det mange muligheter. Det kan blant annet være en dress i en spesiell farge som gjør at du skiller deg ut i mengden.

Alternativt kan du også gå litt mere avslappet til verks. Du kan for eksempel gå med et par kule, svarte jeans med en fargesprakende overdel. Vil du ta det helt ut, da velger du en skjorte med et flott mønster som gir stilen din et sofistikert spill.

Hvis du ikke er redd for å sette litt farge på stilen din, så er det altså mange måter du kan piffe opp stilen din på.

Den diskrete fargevrien

Farger kan også innlemmes på mer diskrete måter. Går du for eksempel med den klassiske dressen, kan du saktens gi den en fargevri ved å velge en skjorte som avviker fra den tradisjonelle, hvite modellen.

I tillegg kan det også gi noe spennende til uttrykket ditt hvis du velger en sløyfe eller et slips i en morsom farge eller mønster. Det diskrete fargespillet moderniserer stilen litt, samtidig som det er deg som får all oppmerksomheten.

Meny
Butikker
Søk
Bruker
Handlekurv
Select your location

Choose between the locations below