END OF SEASON SALE 50%

Bryllup

Skal du giftes? Gratulerer! Det blir en stor og spesiell dag – men hva skal du egentlig ha på? Det er mange muligheter når det kommer til et bryllup. Vi har derfor samlet litt inspirasjon til deg, slik at du kan finne det helt riktige antrekket til den store dagen.

Den klassiske dressen

Hvis du vil gå helt klassisk til verks, er det den svarte dressen du skal ha på deg. Her får du både det stilrene og tradisjonelle, og dermed en dress som blir brukt til mange bryllup. Den svarte dressen kombineres vanligvis med en hvit skjorte. I tillegg kan du også velge å gå med en vest som enten kan være hvit eller svart.

Antrekket kombineres typisk med en sløyfe eller et slips. Disse er som oftest i svart når du går med en klassisk stil. Men du kan også velge å gå med for eksempel en sløyfe i hvitt, så du nærmest får skapt et kjole og hvitt-antrekk.

Gi uttrykket ditt en diskret vri som gjør at du skiller deg ut i mengden

Er den klassiske stilen litt for tradisjonell for deg, kan du saktens gi den en vri uten at det blir altfor utradisjonelt. Man har et vell av muligheter til å gi stilen litt farge uten at det tar overhånd.

En smart måte å blande inn litt farge på, er blant annet ved å velge et slips eller en sløyfe i en atypisk farge. Det kan blant annet innebære at du går med en mørkeblå- eller bordeauxfarge for å modernisere stilen litt, uten det blir for mye. For å komplementere denne fargen som skal skille seg litt ut, kan du benytte et lommetørkle i samme fargetone for å understreke det bevisste valget.

Velger du å bære en vest under jakken, kan du også gå med en modell hvor fargetonen avviker fra jakken. Det er med på å gi litt kontrast, slik at du skiller deg ut i mengden. Der er derfor mange muligheter til å gi en diskret vri på bryllupsutseendet ditt.

La bryllupstemaet avspeile seg i dressen din

Har dere et bestemt fargetema til bryllupet deres, er det opplagt å satse for fullt på fargen. Dresser finnes i all verdens farger. Det er derfor mange muligheter til å finne en dress som passer til nettopp deres fargetema.

Denne løsningen er for deg som ikke er redd for å skille deg ut, og som samtidig er veldig glad i farger. Det krever sin mann å bære en dress i en dristig farge – men hvis du går med det, er det noe som virkelig vil skape et fullendt utseende som vil gi masse oppmerksomhet.

En avslappet men formell stil til strandbryllupet

Er det snakk om et mer avslappet bryllup hvor vielsen finner sted på stranden, kan det bli litt for stramt om man stiller opp i kjole og hvitt. Gå heller med et antrekk som passer til omgivelsene og stemningen.

Det er for eksempel opplagt å gå med lyse toner. Det kan blant annet være et par sandfargede bukser og en hvit skjorte. Skal du være helt avslappet, da dropper du slips og sløyfe. En lett, åpnet skjorte vil i langt høyere grad komplementere den romantiske stemningen som ligger i luften når du står på stranda sammen med din utkårede.

Meny
Butikker
Søk
Bruker
Handlekurv
Select your location

Choose between the locations below