END OF SEASON SALE 50%

Festlige anledninger

Hvis det er tid for for fest, så handler det om å finne frem finstasen – men hva skal du hoppe i til dagens anledning? Det er mange muligheter når det kommer til festlige begivenheter, men antrekket ditt vil nok være avhengig av den enkelte anledningen. Her har vi samlet inspirasjon til antrekk du kan gå med til forskjellige anledninger.

Gå klassisk til verks til bryllupsfesten

Skal du i et bryllup, er det ofte en større begivenhet hvor antrekket ditt skal være litt ekstra smart. Det er med andre ord her du skal finne frem den fineste dressen din. Skal det være helt klassisk, så er det en svart dress med passende slips eller sløyfe og en hvit skjorte du skal ha på deg.

Du kan selvsagt også gjøre din egen lille vri. Det kan for eksempel være en dress som avviker fra den klassiske svarte – for eksempel en mørkeblå eller grå dress. Det er dog viktig at antrekket, anledningen og forventningene til bryllupsfesten stemmer overens. Et bryllup kan nemlig gå fra å være intimt og forholdsvis avslappet, til å være en mer formell fest.

Sett litt kulør på den runde bursdagen

Har du blitt invitert til en rund bursdag, så behøver det ikke nødvendigvis å være dressen du finner frem. Hvis det en fast del av stilen din, så er det selvfølgelig ikke noe du skal gå på kompromiss med til det runde jubileet.

Mange går ofte med en litt mer avdempet stil, hvor det allikevel er tenkt over at man skal være ekstra pen i tøyet. Du kan blant annet gå med et par svarte jeans og en smart jakke.

Et par pene bukser og en fin skjorte er også alltid en strålende kombinasjon når man skal til en rund bursdag. Piff det gjerne opp med et slips eller en sløyfe hvis det er snakk om et større jubileum hvor man skal være litt mer formell.

Barnedåpen – hold det avslappet formelt

Barnedåp kjennetegnes ofte ved å være en litt mer avslappet fest hvor man koser seg i hverandres selskap. Det skal derfor ikke være så formelt. Du kan for eksempel gå med et par chinos eller et par jeans og kombinere med en fin skjorte. Det er med på å skape en avslappet formell stil.

Hagefesten – ta det helt ut på den hyggelige stemningen

Nærmer det seg en hagefest, så er det ofte snakk om en litt mer avslappet fest hvor det samtidig skal skrus opp for den gode stemningen. Gå derfor med en stil som viser at du er klar for en hyggelig kveld.

Det er til disse typer fester du virkelig kan skeie litt ut med atypiske farger og trykk. Det er med på å skape en hyggelig og særpreget stil som passer perfekt til hagefesten.

Hvis været tillater det, så kan det blant annet være et par shorts sammen med en stilig polo i et spennende mønster som setter litt farge og liv på det hele. Du kan også gå med et par jeans og en fargerik eller mønstrete skjorte som hjelper til med å skape den samme stilen.

Meny
Butikker
Søk
Bruker
Handlekurv
Select your location

Choose between the locations below